Forside Selection

Selection

FEJLANSÆTTELSER ER DYRE
SELECTION

Tal viser, at det koster nogenlunde en årsløn at foretage en fejlansættelse. En af store udfordringer er, at man kan miste sin sunde fornuft og dømmekraft i jagten på at få en dygtig medarbejder i hus. Pludselig ser man kun de positive sider og får vedkommende til at passe ind. Men det kan koste dyrt, derfor skal der gribes professionelt an.
Vi ser også direktører og ledere oversælge deres virksomhed, så kandidaten slet ikke kan genkende den virkelighed de møder ind til. Og så er vi skidt fra start.

25%
25 % af alle nyansatte
medarbejdere stopper igen inden for det første år.
61%
61 % af alle nystartede
føler sig skuffede over noget i forhold til forventningerne

*Tal fra Børsen, 2017

Vi hjælper jer med at finde den bedste medarbejder

Løsningen er at få rådgivning, inden I sætter jagten ind på den nye medarbejder. Vi mødes med jer og udarbejder en skyggeprofil, som indikerer hvilke personlige kompetencer, der vil være ideelt i forhold til stillingen.

Vi hjælper jer med at udarbejde en jobprofil, og når I har ansøgerfeltet klart, tester vi kandidaten via NXT LVL Focus-testen og giver en tilbagemelding til kandidaten, samtidig med at vi taler med kandidaten om jobbet og spørger ind. På den baggrund giver vi vores anbefaling og vi ser også på, hvad kandidaten kan arbejde videre med hos jer.

Grib rekrutteringen professionelt an

Selection er med til at brande jer, fordi I griber rekruttering professionelt an. Folk får en positiv oplevelse, uanset om de ansættes eller ej, og de vil fortælle gode historier om jer. Resultatet af en vellykket ansættelsesproces er en nye topmotiveret medarbejder, der har et klart og tydeligt billede af hvilken virksomhed, vedkommende skal arbejde i samt et grundigt indblik i, hvad der forventes, hvilke typer af arbejdsopgaver og ansvar, der følger med.

Læs hvordan CRM Toolbox fik succes med vores rådgivning

Case om CRM Toolbox for NXT LVL

Case: CRM Toolbox

Kundens udfordring:Hos CRM Toolbox skulle man ansætte en projektleder, som skulle være bindeled mellem kunderne og de interne udviklere. Man havde en kandidat i...