Forside Outplacement

Outplacement

Professionel karriere- og jobrådgivning til opsagte medarbejdere gør dine medarbejdere til de bedste ambassadører – også når de forlader virksomheden.

Hjælp medarbejderne godt videre med outplacement

Opsigelser er en del af hverdagen, men rigtigt håndteret behøver det ikke at være jordens undergang. Vælger I at bruge outplacement, som er professionel karriere- og jobrådgivning til de opsagte, vil dine medarbejdere fortsat blive de bedste ambassadører for din virksomhed, også selv om de forlader den.

Der er flere andre formål med at tilbyde outplacement, nemlig at hjælpe medarbejdere videre, som har ydet en værdifuld indsats, videre i arbejdslivet. Dermed viser I også, at I evner at behandle opsagte værdigt og det skaber tryghed hos de medarbejdere, som skal fortsætte i virksomheden. Outplacement kan også betale sig for bundlinjen, kommer opsagte medarbejder hurtigt i job, kan I ofte spare løn i nogle måneder af opsigelsesperioden.

Vi adskiller os fra de traditionelle outplacement-udbydere ved at benytte vores egne koncepter i denne tre-trins-model, som man skal igennem, for at der er garanti for succes:

Find din passion

En tankerejse, hvor du definerer, hvad der får energien til at buldre i kroppen og gløden frem i dine øjne.

Beskriv dit optimale arbejdsliv

En analyse, hvor du systematisk får kvantificeret, hvordan du får det bedst mulige arbejdsliv.

Anvend dit netværk

En målrettet aktivering af dit netværk, så du får skabt forbindelse mellem der hvor du er og hvor du gerne vil hen.

Få det rigtige næste job

Vi har guidet mange topledere, mellemledere og medarbejdere, der enten var i en utilfredsstillende jobsituation eller mellem jobs, frem til tilfredsstillende løsninger.

3-trinsraketten består af 3 enkle skridt, der skal gennemgås i denne rækkefølge. Det er erfaringen, at der nærmest er garanti for en god løsning, men når vi starter, er det meget svært at forudse, hvad den bliver. Som teoretisk ballast indgår både bogen Professionel Passion og Netværk dig til succes, ligesom personlighedstesten NXT LVL Focus indgår.

Resultatet er:

Med et seriøst og gennembearbejdet koncept lander du i det rigtige næste job, fordi du er afklaret og er blevet klogere om, hvem du er, og hvor du bedst kan gøre en forskel.