Forside NXT LVL MUS

NXT LVL MUS

Ambitiøse medarbejdere vil udvikles, og det bør ske i en struktureret og fremadrettet proces.

Værktøj til MUS-samtaler og kompetenceudvikling

Der bruges masser af tid på at afholde MUS samtaler i mange virksomheder. For at sikre, at I får udbytte af den investerede tid, har vi udviklet NXT LVL MUS med det dertilhørende digitale MUS-værktøj NXT LVL SYS. NXT LVL SYS er et uvurderligt værktøj til MUS-samtaler og kompetenceudvikling, som sikrer det optimale udbytte for både virksomhed og medarbejder.

Vi løfter MUS-samtalen til det næste niveau, så den ikke forbliver en “hyggesamtale” eller en årlig evaluering uden fokus på opfølgning og udvikling. NXT LVL fokuserer både på trivsel og resultater og sikrer en tæt kobling mellem MUS-samtaler og virksomhedens strategi.

Vi skaber målelig og målrettet kompetenceudvikling, så der ikke er tvivl om, at den investerede tid skaber nok værdi. Løsningen er værdiskabende MUS, og fokus på det, gør at I ikke havner i de faldgrupper, som rigtig mange virksomheder gør, jf. vores OptiMUS-matrix.

Læs mere om vores digitale værktøj til MUS-samtaler NXT LVL SYS.

40%
4 ud af 10 medarbejdere
får ikke noget reelt udbytte af deres MUS-samtale
49%
Under halvdelen
oplever, at der følges op på deres MUS-samtale
33%
Kun 1/3 af medarbejdere
oplever, at deres leder var godt forberedt til årets samtale
60%
Kun 6 ud af 10 MUS
resulterer i en skriftlig udviklingsplan

*Tal fra Ennova

Nysgerrig? Book et gratis MUS-møde og bliv klogere!

Find ud af, hvordan NXT LVL kan udvikle både dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

NXT LVL Case: Danske Advokater fik ny løsning til MUS-samtalen

Case: Danske Advokater

Kundens udfordring: Danske Advokater var på udkig efter et MUS-koncept, som kunne rumme følgende vigtige temaer:Opfange signaler om ønsker og trivsel En god meningsfyldt forberedelse Se udviklingen hos den enkelte Bruges proaktivt og fremadrettet Udvikle en god og konstruktiv feedback-kultur At man skal opleve sig som værdsat...

Mange MUS-koncepter virker bagudskuende. Her er endelig ét, der ser fremad. Vi har fået et solidt MUS-koncept, som også er et lederværktøj, vi kan drage nytte af i det daglige. Vi kan variere samtalerne fra år til år, idet vi hvert år vælger fokusområder og temaer, som vi har behov for at få vendt. Det sikrer det strategiske fokus, og det giver stor mening.

Paul Mollerup

Direktør i Danske Advokater