Forside NXT LVL Growth

NXT LVL Growth

UDVIKL JERES MEDARBEJDERE
GROWTH

MUS-samtale

Vi har fokus på medarbejderes kompetenceudvikling i samspil med virksomhedens mål og strategi. Vi har gjort MUS-samtalen digital i eget system, som kan skræddersyes til jer.

Professionel Passion

Med vores koncept Professionel Passion hjælper vi virksomheder og personer med at finde deres passion og drivkraft. Det bidrager til arbejdsglæde og motiverer os i vores arbejde og privatliv.

Focus personprofil

Focus personprofilen bruges i forbindelse med onboarding, lederudvikling, coaching og mere til. Den giver indsigt i, hvad der motiverer mennesker, og du kan identificere talent og lederpotentiale.

Coaching & rådgivning

Coaching er velegnet til at bistå med håndtering af mange typer af udfordringer. Suppleret med en personlighedstest får man indsigt i sit personlige DNA for at kunne skabe de nødvendige resultater.

GROWTH - medarbejderudvikling

Ambitiøse medarbejdere vil udvikles og har forventninger om, at det sker i en struktureret og fremadrettet dialog/proces. Medarbejdertilfredshed, produktivitet og loyalitet øges, hvis medarbejderne udvikler sig og vokser.

Vi har mange års erfaring med at udvikle medarbejdere. Igennem MUS-samtaler såvel som coaching, personlighedstests, lederudvikling m.m. har mennesker løftet sig og nået nye højde – både fagligt og personligt.

Hør, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle jeres virksomhed og medarbejdere.