Forside NXT LVL Focus Personprofil

NXT LVL Focus Personprofil

Focus Personprofil – Fundamentet for kompetenceudvikling i verdensklasse

Til talenter og særligt ambitiøse medarbejdere

Med NXT LVL Focus præsenterer vi et gennemarbejdet erhvervspsykologisk redskab til systematisk klarlægning og bearbejdning af de personlige kompetencer. Personprofilen anvendes til de særlig ambitiøse medarbejdere, samt udvalgte grupper f.eks. talenter, hvor der sættes ekstra fokus på deres kompetenceudvikling.

Derudover kan NXT LVL Focus anvendes som individuelt redskab i forbindelse med coaching, rekruttering, rådgivning, kompetenceudvikling samt som værktøj til implementering af større forandringsprocesser.

NXT LVL Focus måler på dine åbenbare potentialer og talenter, uanset om de er tydelige eller skjulte. Focus-resultatet skal forstås som et billede, der viser, hvordan personlige kompetencer og nærmeste udviklingsområder afspejler sig lige nu og dermed også et unikt udgangspunkt for at udvikle dig i forhold til dine arbejdsopgaver og kommende udfordringer.

NXT LVL Focus personprofilen er udviklet i samarbejde med Kjerulf & Partner, landets førende udbydere af erhvervspsykologiske tests.

Via NXT LVL Focus-personprofilen har jeg fået indsigt i, hvilke personlige kompetencer som vil løfte mig, og det har givet et afgørende udgangspunkt for at kunne klarlægge de mest meningsgivende indsatsområder.

Focus-resultatet har givet god forståelse for, hvordan jeg får mine personlige kompetencer i spil på den rigtige måde, så jeg kan spille mine kort bedst muligt i projektlederrollen.

Mette Ingemann

Senior Development Scientist hos Chr. Hansen

Certificering i NXT LVL Focus Personprofil

Du kan selv blive bruger af vores anerkendte testsystem og anvende den til dine rekrutterings- eller udviklingsopgaver. Certificering og undervisning varetages af Christian Stadil og Jane Hahn.

Professionel personvurdering

NXT LVL aktivt medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering (VPP) og arbejder derfor efter de gældende branchestandarder for professionel personvurdering. Endelig har vi alle nødvendige godkendelser til at arbejde med og opbevare persondata og efterlever EU’s Persondataforordning.