Forside Hvorfor vælge os

Hvorfor vælge os

Hvorfor skal du vælge at samarbejde med NXT LVL? Fordi du vil realisere dine medarbejderes fulde potentiale. Vi brænder for at få mennesker og organisationer til at performe på deres højeste niveau og nå deres fulde potentiale.

Vi har viden og erfaring

Vi har 20 års erfaring i at udvikle organisationer og mennesker. Vores erfaring er også vores styrke. Vi har løst mange forskelligartede opgaver, og det kommer jer til gode, når I vælger os som samarbejdspartner. Den røde tråd har gennem alle årene været at stimulere passion og originalitet hos ambitiøse mennesker og organisationer.

Vi samarbejder

Vi er jeres partner, når det gælder udvikling af virksomheden og dens medarbejdere. Vi er jeres eksterne udviklings-/HR-partner, som I sparrer med, så I opnår de ønskede resultater.

Vi stræber efter et tæt og langvarigt samarbejde med vores kunder, ganske enkelt fordi det giver de bedste resultater.

Vi lytter

Vi hører, hvad I siger og afdækker jeres behov sammen med jer. Herefter sammensætter vi den perfekte pakke til jeres behov.

Når I vælger at samarbejde med os, får I også adgang til et stærkt og effektivt netværk af andre virksomheder med lignende udfordringer.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS SOM SPARRINGSPARTNER
NXT LVL

Vi er passionerede, ambitiøse, fokuserede og loyale over for jeres livsdrøm, fordi vi brænder for at gøre en forskel for mennesker, der søger det ypperste.

Vores fokus er på at flytte/løfte mennesker og organisationer via input, værktøjer og viden, og derved igangsætte nye tankeprocesser, refleksion og handling. Vi skaber bedre resultater og livskvalitet for medarbejdere rundt omkring i virksomheder.

 

NXT LVL netværk

Derudover tilbyder vi også...

Kurser og workshops

  • Vanskelige samtaler
  • Konflikthåndtering
  • Feedback
  • Basis ledelse
  • Udvikling af teams
  • Stresshåndtering
  • Bliv bedre til MUS og opfølgning

Netværksmøder

  • Lederudvikling
  • Personlig udvikling
  • Bliv en bedre netværker

Kundeudtalelser

Vi ønskede et MUS-koncept, der kunne give lederne et godt overblik over medarbejdernes faglige og personlige kompetencer.

NXT LVL er et godt værktøj, som har givet os indsigt i hver enkelt medarbejders potentiale og lyst til at bidrage, så vi kan tage vores næste skridt i forhold til implementering af strategien. I ledelsen har vi således fået en systematik, som er anvendelig i dagligdagen, og medarbejderne nyder godt af at kende den bane, de skal spille på. Vi har fået struktur og et system, der tilfører os værdi.

René Szczyrbak

Discovery

Mine ønsker til udvikling handlede om at få værktøjer til at blive stærkere i projektlederrollen. Via NXT LVL Focus-personprofilen har jeg fået indsigt i, hvilke personlige kompetencer som vil løfte mig, og det har givet et afgørende udgangspunkt for at kunne klarlægge de mest meningsgivende indsatsområder.

Focus-resultatet har givet god forståelse for, hvordan jeg får mine personlige kompetencer i spil på den rigtige måde, så jeg kan spille mine kort bedst muligt i projektlederrollen.

Mette Ingemann

Chr. Hansen