Professionel Passion - Case om Team Danmark for NXT LVL

Vores kundes udfordring var:

Team Danmarks fornemste opgave er at skaffe guld til Danmark, men derudover er det også vigtigt at hjælpe atleterne godt videre efter en succesfuld idrætskarriere. Det betyder for mange et farvel til en verden, man har færdes trygt og godt i, til at skulle genopfinde sig selv i helt andre rammer og omstændigheder.

Vores løsning blev:

I samarbejde med Team Danmark etablerede vi forløbet ”Winner for life”, hvor vi gennem et års tid holdt 5 moduler med udvalgte verdensklasse-atleter. Formålet var at komme godt ud af en sportskarriere og få skabt fundamentet for en ny civil karriere. Vi brugte passionskonceptet til første del nemlig at finde ud af, hvad ens næste passion kan være. Meget overraskende kunne atleterne bruge deres passion for at sætte mål, vinde og være ambitiøse til at kick-starte deres nye liv. Overraskende fordi passion som driver og energi er så stærk, når bare man ved, hvordan den skal udnyttes. Alle atleter kom godt igennem forløbet og er i dag førende indenfor deres nye erhverv.

Resultatet er:

Indsigt i hvad din passion er, og hvordan den kommer i spil, fører til en karriereplan, som skaber mening og motivation.