Case om CRM Toolbox for NXT LVL

Kundens udfordring:

Hos CRM Toolbox skulle man ansætte en projektleder, som skulle være bindeled mellem kunderne og de interne udviklere. Man havde en kandidat i tankerne, men havde brug for rådgivning i forhold til om kandidaten ville passe ind i virksomhedskulturen, opgaverne samt ejernes vision og mål.

Vores løsning blev:

Vi startede med, at de to ejere af virksomheden udfyldte en NXT LVL Focus Personprofil med henblik på at få indsigt i egne kompetencer/styrker og udviklingsområder. Det skete ved en personlig tilbagemelding over et par timer.

Herefter holdt vi workshop om, hvad der er vigtigt for virksomheden og ejerne i forhold til at få en ny nøgleperson ind. Hvordan med visioner, ambitioner, på den korte og lange bane. Altså en grundig seance hvor ærlighed og realisme blev vendt, så kandidaten kunne få de bedst mulige forudsætninger for jobbet at tage stilling til.

Herefter tog kandidaten også en NXT LVL Focus Person Profil, fik sin gennemgang og fik også indsigt i ejernes respektive profiler. Vores opgave var at sikre såvel ejerne som kandidaten det bedst muligt beslutningsgrundlag, hvor vi som eksterne skulle facilitere en proces og rådgive. Vi afleverede også input til strategiarbejdet skriftligt.

Resultatet var:

Med den rigtige projektleder kunne virksomhedens omsætning og ambitioner nås.