Personlig udvikling

/Personlig udvikling
Personlig udvikling 2017-04-23T07:08:49+00:00

Coaching og sparring

Coaching er en metode, der er velegnet til at bistå med at håndtere mange typer af udfordringer. Suppleret med en personlighedstest får man indsigt i sit personlige DNA og fundament for at kunne skabe de nødvendige resultater.

Netværk

Netværk er et begreb, som er kommet for at blive. Personer, som har et stort og brugbart netværk, og som forstår at bruge det rigtigt, har de bedste muligheder for at opnå deres mål.

Videndatabase

Vores blog er en database af artikler og viden om bl.a. HR, MUS, lederskab og personlig udvikling. Vores mission er at inspirere dig, gøre dig klogere og give dig brugbare værktøjer inden for vores felt.

Læs mere og køb bogen

Årets Vigtigste Samtale – hvad enhver leder bør vide om MUS

Bogen vil blive din bedste ven, når I skal afholde MUS-samtaler!
Læs mere og køb bogen

Det siger vores kunder

Vi ønskede et MUS-koncept, der kunne give lederne et godt overblik over medarbejdernes faglige og personlige kompetencer, da vi står overfor nye ambitiøse muligheder. NXT LVL er et godt værktøj, som har givet os indsigt i hver enkelt medarbejders potentiale og lyst til at bidrage, så vi kan tage vores næste skridt i forhold til implementering af strategien. I ledelsen har vi således fået en systematik, som er anvendelig i dagligdagen, og medarbejderne nyder godt af at kende den bane, de skal spille på. Vi har fået struktur og et værdifuldt system.
René Szczyrbak, STV Production A/S
Mine ønsker til udvikling handlede om at få værktøjer til at blive stærkere i projektlederrollen. Via NXT LVL Focus-personprofilen har jeg fået indsigt i, hvilke personlige kompetencer som vil løfte mig, og det har givet et afgørende udgangspunkt for at kunne klarlægge de mest meningsgivende indsatsområder. Focus-resultatet har givet god forståelse for, hvordan jeg får mine personlige kompetencer i spil på den rigtige måde, så jeg kan spille mine kort bedst muligt i projektlederrollen.

Mette Ingemann, Senior Development Scientist hos Chr. Hansen
Det er en stor værdi for os at have et MUS-koncept fra NXT LVL, hvor der er højt til loftet, og som giver os mulighed for at tale om passion og ambition på en nærværende måde. Vi er dybt afhængige af gode og værdiskabende relationer, og derfor skal vi kunne have samtaler, hvor vi kan tale mening, mål med indsatsen og passion med hver enkelt medarbejder. NXT LVL tilbyder en struktureret ramme for sådanne samtaler og ikke mindst en plan for, hvordan vi får de gode intentioner omsat til hverdagsledelse og drift.
Puk Draiby, generalsekretær hos FGB