Om os

/Om os
Om os 2018-05-09T08:27:50+00:00

Enso Consult har siden 1998 arbejdet med rådgivning og forretningsudvikling indenfor human resource development-området. NXT LVL by Enso hedder konceptet med henvisning til moderselskabet, Enso Consult. Fokus er på at flytte/løfte mennesker og organisationer via input, værktøjer og viden, og derved igangsætte nye tankeprocesser, refleksion og handling.

Vores erfaring er også vores styrke. Vi har mange år bag os – i både høj- og lavkonjunkturer. Vi har løst alle mulige forskelligartede opgaver, og det kommer vores kunder til gode, når de vælger os som samarbejdspartner. Den røde tråd har gennem alle årene har været at stimulere passion og originalitet hos ambitiøse mennesker og organisationer. Ganske enkelt fordi det skaber bedre resultater og livskvalitet. Det kræver indsigt at fange “an expression of the moment” – et moment, der i sagens natur er originalt – og styrke at udtrykke klarheden og enkelheden i ét og samme billede.

 

Vores team

Christian Stadil

Christian Stadil
Cand.merc. fra CBS
Virksomhedsrådgiver & forfatter
Executive Board Programme, INSEAD

E-mail: cs@enso.dk
Telefon: +45 70207845
Mobil: +45 20147845

 • Direktør, partner og stifter af Enso Consult A/S i 1998, uddannet cand.merc. fra CBS, har i over 25 år arbejdet med leder-, medarbejder- og organisationsudvikling både som ansat i virksomheder og som virksomhedskonsulent.
 • Har udgivet fire bøger: ”Årets vigtigste samtale – Hvad enhver leder bør vide om MUS”, “Netværk dig til succes”, som er solgt i mere end 10.000 eksemplarer, “Professionel Passion – Om det meningsgivende arbejdsliv” og “Corporate Networking” sammen med forsker Christian Waldstrøm fra Aarhus School of Business.
 • Christian arbejder som executive coach, underviser, proceskonsulent og produktudvikler af koncepter og skræddersyede kundeforløb. Han er med fra start til slut i den strategiske proces omkring planlægningen af et kursus/udviklingsforløb og faciliterer ligeledes procesforløbet i samarbejde med kunden. Han arbejder med udgangspunkt i at “gøre de bedste bedre” og skaber de bedste resultater med mennesker, der er topmotiverede og passionerede.
 • Christian arbejder også med NXT LVL-konceptet, hvor han er medudvikler på konceptet, underviser og rådgiver. Han er certificeret i NXT LVL Focus testen, og certificerer også ledere og HR-ansvarlige i brugen af denne.Er derudover også certificeret i MBTI, Belbin Teamrolletest, DISC og ProPerson profilanalysen.
 • Han har stor erfaring med både internationale og nationale organisationsudviklende opgaver. Han tager sig af udvikling på executive niveau hos vores kunder og udvikler sammen med topledelsen i organisationen. Han er censor på CBS og er hyppigt brugt som foredragsholder ved netværkskonferencer i ind- og udland.
 • Christian er i dag formand for advisory boards hos Altrapharma A/S, Complet Revision, Drive In Bio A/S og Kvinder i bestyrelser og bestyrelsesmedlem hos UNICEF Danmark.

Jane Hahn

Jane Hahn
Partner/cand.comm. & BA scient.pol.
Virksomhedsrådgiver & certificeret coach

E-mail: jh@enso.dk
Telefon: +45 70207845
Mobil: +45 30341599

 • Partner og seniorkonsulent i NXT LVL. Hun er uddannet bachelor scient.pol. og master i kommunikation og har arbejdet med human resources siden 1997, først i Strandgaard Consulting og siden 2001 hos Enso Consult
 • Forfatter til bøgerne “Netværk dig til succes”, “Årets Vigtigste Samtale – hvad enhver leder bør vide om MUS” og “Professionel Passion – Om det meningsgivende arbejdsliv”, som ud over at sætte passion på agendaen også har til formål at støtte UNICEFs arbejde med ½ million kr.
 • I forhold til NXT LVL ansvarlig for alt undervisningsmateriale, ligesom hun er underviser og rådgiver. Hun er certificeret i NXT LVL Focus personlighedstesten, og certificerer også ledere og HR-ansvarlige i brugen af denne. Hun er kundens sparingspartner fra start til slut, både i designfasen, implementeringsfasen og rådgiver også konkret i brug af konceptet
 • Uddannet NLP business practitioner, business-certificeret coaching-uddannelse hos Bartholdy Executive Coaching og har en diplom i ledelse. Hun er derudover certificeret i DISC og ProPerson profilanalysen, som er en erhvervspsykologisk personlighedstest
 • Underviser indenfor netværk, ledelse, motivation og coaching, ligesom hun holder foredrag og workshops.

Vi identificerer os med elite – også i sport

Både Christian Stadil og Jane Hahn har brugt mange timer på træningsbanen indenfor henholdsvis håndbold og karate. Christian har spillet 146 kampe på håndboldlandsholdet over en periode på ti år – hvoraf han var anfører to år. Jane har trænet karate i over 15 år og opnået 2. dan sort bælte. Vi mener, at den vigtigste læring herfra er evnen til at kæmpe og holde fokus.
Vi er dedikeret til sport. Vi tror på, at sportens rammer giver en forståelse af sammenhængen mellem træning og resultater.

Innovation og udvikling i samspil med en aktiv omverden

Vores advisory board består af erfarne mennesker fra forretningsverdenen. Vi lader os løbende rådgive i forhold til vores virksomhedsmål. Vi har stor respekt for feedback fra andre vinkler, kulturer og positioner. Vi tror på, at innovation og udvikling sker i et samspil med en aktiv omverden, og dermed har vi også en stor ydmyghed overfor andres viden. Vores valg af eksterne rådgivere beror meget på, hvilke udfordringer vi står overfor.
Vi har et stort, bredt netværk af dygtige selvstændige konsulenter omkring os, som vi inddrager til forskellige opgaver.