Networking

/Networking
Networking 2017-04-15T10:04:36+00:00

Hvordan får en virksomhed overblik over alle de netværk og relationer, der går på kryds og tværs mellem ansatte, afdelinger og omverdenen? Det gør den ved at tage virksomhedens mangfoldighed af netværk alvorligt og se nødvendigheden af at koble netværksindsatserne til virksomhedens strategi!

Netværk er en disciplin, som alle – særligt ledere – bør tage meget mere seriøst, arbejde målrettet og struktureret med og prioritere med henblik på at skabe så gode, effektive og holdbare eller hyggelige netværk som muligt.

Alene det, at en virksomhed kun kan eksistere som begreb, hvis den har medarbejdere, kunder og partnere, gør, at virksomheden er født med et netværk. Netværk og networking er derfor ikke i sig selv et valg. Med at gøre disse aktiviteter til en bevidst og struktureret del af virksomhedens udvikling samt søge at optimere virksomhedens netværksindsatser, det er det strategiske valg.

Find ud af, hvordan virksomheden anvender netværk og networking, ved at læse om Corporate Networking. Vi har desuden stor erfaring med at facilitere netværksgrupper. Sidst, men ikke mindst, faciliterer vi hvert år et netværkshold bestående af ambitiøse ledere. Læs om Enso Netværk 2017.