MUS-samtale

/MUS-samtale
MUS-samtale 2017-04-15T13:41:38+00:00

Målrettet kompetenceudvikling

NXT LVL er et uvurderligt værktøj til MUS-samtaler og kompetenceudvikling, som sikrer det optimale udbytte for både virksomhed og medarbejder. Vi løfter MUS-samtalen til det næste niveau, så den ikke forbliver en “hyggesamtale” eller en årlig evaluering uden fokus på opfølgning og udvikling.

NXT LVL fokuserer både på trivsel og resultater og sikrer en tæt kobling mellem MUS-samtaler og virksomhedens strategi. Vi skaber målelig og målrettet kompetenceudvikling, så der ikke er tvivl om, at den investerede tid skaber nok værdi. Læs om vores MUS-løsning.

Kort og godt om MUS

Det at inddrage medarbejderen i en plan for, hvordan han eller hun fortsat kan bidrage til virksomhedens udvikling, har rødder tilbage til 1970’erne, hvor Forsvaret startede Uddannelsessamtaler. I 1980’erne blev det til MUS, hvor betydningen af U’et nu blev Udvikling. I 1990’erne og frem til i dag er det blevet mere og mere almindeligt at koble en vurdering af medarbejderens præstation på MUS, og i mange tilfælde også løn og bonus. Vi har taget skridtet videre og gjort MUS langt mere effektiv med fokus på kompetenceudvikling. Desuden er vores MUS-koncept gjort digitalt, og vores IT-system NXT LVL SYS har utallige fordele for virksomheden og medarbejderne. Læs om NXT LVL SYS her.

Mange ledere får ikke selv MUS – hvorfor?

Via vores research og arbejde med MUS har vi fundet ud af noget ret tankevækkende: Mange ledere eller ejerledere i små og mellemstore virksomheder får ikke selv MUS. De gør det ikke med bestyrelsen, og i og med at de oftest er både ejere, ledere og aktionærer, er der ingen til at afholde MUS med dem. Det er tankevækkende, idet de forpasser en enestående mulighed for at diskutere deres egen udvikling, ligesom deres medarbejdere oftest ville ønske, at ledelsen også “tager samme medicin” som resten af virksomheden. I vores nyeste bog “Årets vigtigste samtale” har vi sat fokus på MUS og lavet en vellykket håndbog i at holde udviklende og værdiskabende medarbejderudviklingssamtaler.

BOOK GRATIS MUS-MØDE

Nysgerrig? Book et gratis møde og bliv klogere!

Find ud af, hvordan NXT LVL kan udvikle både dig, din virksomhed og dine medarbejdere.
BOOK GRATIS MUS-MØDE