Jeres MUS-samtaler bør følge med den digitale trend

NXT LVL SYS er IT-systemet, der sikrer gennemførelse, overblik og glæde ved MUS-samtalen. Ud med stakke af gamle spørgeskemaer og ind med NXT LVL SYS, der giver overblik og hjælper med at få implementeret og effektueret udviklingsmål og opgaver. Med et digitalt overblik følger muligheden for langt bedre at kunne følge med i, hvordan det går med indsatserne rundt omkring i virksomheden. Det er vigtigt, at alle kan følge med i, i hvilken grad udviklingsmålene bliver nået for at kunne evaluere på sammenhængen mellem strategi, udvikling og faktiske tal.

Systemet giver jer nøgleinformationer om, hvor gode I er til at implementere jeres strategi, hvor I skal forbedre jer, og I får identificeret best practises, som bliver i huset. Ydermere lærer I jeres medarbejdere at kende på en unik måde, da I får kendskab til deres kompetencer og potentiale, således at I kan blive opmærksomme på spirende talenter i afdelingerne.

Her kan du læse mere om, hvad NXT LVL SYS kan gøre for jeres MUS-proces:

  • Overblik over medarbejdernes opgaver og kompetencer.
  • Reminders til såvel ledere som medarbejdere.
  • Håndtering af udviklingsmål.
  • Kompetenceoversigt, så I eksempelvis kan lave kompetencegap-analyser.
  • Unik brugeroplevelse – indbydende, legende og nemt at bruge.
  • Integrering med virksomhedens IT-platforme, og data kan nemt overføres.
  • Adgang via mobile enheder, så I slipper for at være afhængige af at skulle bruge en PC.

Få en demo af NXT LVL SYS

Vores system, NXT LVL SYS, giver dig mulighed for at måle på konkrete data i din virksomhed og rent faktisk udnytte de informationer, som en MUS-proces kortlægger.

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere, så book et gratis og uforpligtende møde med os, hvor vi kan inspirere og fortælle, hvordan systemet kan gøre en forskel for jer.

Book gratis møde

Kan du svare på spørgsmålene?