Lederforløb

/Lederforløb
Lederforløb 2017-03-31T12:12:59+00:00

Ledere skal løftes ved dels at blive klogere på sig selv – og dels få tilført de relevante ledelsesredskaber. Et løft er et udtryk for, at man bruger de ressourcer, som man allerede har, endnu bedre. Vores tilgang er, at lederudvikling sker ved at motivere lederen til at finde den bedste udgave af sig selv og til at finde de forudsætninger, der skal være til stede, for at “den bedste udgave udkommer”. Det kræver, at man som leder kigger indad, opad, nedad, udad og fremad.

På “redskabssiden” har vi i NXT LVL mange års erfaring med at vælge de bedste og mest relevante ledelsesredskaber, som matcher forretningsstrategien. Det er derfor, de to elementer – redskaber og indsigter – hænger uløseligt sammen. Hvis der skal opnås resultater, så går leder- og forretningsudvikling hånd i hånd. Vi træner jo for at opnå resultater.

Et forløb kan eksempelvis bestå af følgende moduler:

  • Grundlæggende ledelse – hvad skal jeg være opmærksom på?
  • Min motivation som leder – hvilken type er jeg motivationsmæssigt? Hvad betyder det for mit lederskab? Hvorfor vil andre ledes af mig?
  • Min evne til at skabe resultater. Hvilke mål sætter jeg op for mig selv og min afdeling? Hvordan når vi dem?

Praktisk

Et individuelt lederforløb udformes typisk som et 10- eller 20-timers “klippekort”. Her kan coach og leder i fællesskab aftale temaer, varighed og møderække – og ikke mindst afstemme forventninger. Vi mødes som regel hos NXT LVL i Hellerup. Kontakt os gerne for specifikke ønsker.