Enso har siden 2003 faciliteret netværksgrupper for ledere fra mange forskellige virksomheder og brancher. Udbyttet af at deltage i en netværksgruppe handler om: At få sparring på sine udfordringer. Bidrage til andres resultater. Blive inspireret både personligt og forretningsmæssigt. Og være en del af et fortroligt forum, hvor der kan tænkes stort blandt ligesindede.

Årets tema er offensivt lederskab. Uanset om du er selvstændig, partner, direktør, mellemleder eller projektleder, så er du som professionel generelt nødt til at tænke offensivt i forhold til at lykkes med dine mål og opgaver. I sportens verdens er det ofte ret tydeligt i forhold til, hvordan man tænker offensivt, sætter sit hold efter det og tilretter sin spillestil, men hvordan gør man det i praksis i erhvervslivet?

Hvorfor Enso Netværk?

Enso Netværk er et netværkshold bestående af ambitiøse ledere, der jævnligt træffer vigtige, strategiske beslutninger. Lederne kommer fra organisationer i forskellige sektorer og brancher i Danmark. Enso Netværks DNA er følgende:

Visionen: At gøre de bedste bedre.

Målet: At netværket bliver Danmarks bedste netværk. For hver sæson bliver netværket stærkere.

Rammen: En sæson består af fem møder, hvor vi hver gang har besøg af en inspirator. Inspiratoren er en person, der på en passioneret måde har skabt bemærkelsesværdige resultater. Inspiratorens opgave er at sætte scenen til en nærværende og intensiv dialog om et emne inden for ledelse og organisationsudvikling. Hvert heldagsmøde deles op i to halvdagsmøder, hvor du kan deltage i begge eller blot det ene.

Formen: Det er nødvendigt, at deltagerne er indstillede på at bidrage til et forum, hvor åbenhed og fortrolighed er nøgleordene. Det er essentielt, at deltagerne bruger energien på dels at overføre inspirationen fra inspiratoren til eget lederunivers, snarere end en vurdering af inspiratorens situation. Deltagerne er parate til at give og modtage feedback og prioriterer højt at deltage til møderne.

Holdet: Er en blanding af ambitiøse ledere, der har det til fælles, at de vil udvikle sig videre fra et højt niveau til et endnu højere. Nogle af holdets medlemmer er tidligere deltagere på Enso Netværk hold, mens andre er nye. Også denne sæson vil der være særligt fokus på at integrere holdet til en sammentømret enhed – et vinderhold.

Årets tema er offensivt lederskab

Uanset om du er selvstændig, partner, direktør, mellemleder eller projektleder, så er du som professionel generelt nødt til at tænke offensivt i forhold til at lykkes med dine mål og opgaver. I sportens verdens er det ofte ret tydeligt i forhold til, hvordan man tænker offensivt, sætter sit hold efter det og tilretter sin spillestil, men hvordan gør man det i praksis i erhvervslivet?
Indlægsholderne giver os inspiration fra deres personlige synsvinkel, og vi har altid tid på modulerne til at udfordre dem. Endelig bruger vi hinanden i netværket til at ”oversætte”, hvordan vi hver især kan anvende den viden og de redskaber, som bliver præsenteret.
 

 

”Højt selvværd og stor selvtillid”

Louise Dinesen, forretningsdirektør, chefpsykolog og lektor på Institut for Psykologi

Chefpsykolog, forretningsdirektør og lektor på Institut for Psykologi, Louise Dinesen fortæller om højt selvværd og stor selvtillid. Selvtillid er afgørende for at præstere i ens karriere. I takt med voldsommer forandringer, skal vi konstant holde os ajour og mestre nye kompetencer, det kræver selvværd og selvtillid. Men hvordan arbejder vi med at styrke denne helt afgørende forudsætning? Hvordan kan man sætte det på agendaen hos medarbejderne? Hør hvorfor, det kan være svært at arbejde med selvtillid hos både en selv og andre – men få samtidig bud på, hvordan det rent faktisk kan lade sig gøre, og hvad det kan betyde.

 

”Transition og forandring”

Jørgen Uhrbrand, partner og CEO fra AS3 BtB

Partner og CEO Jørgen Uhrbrand fra AS3 BtB har arbejdet med forandringsprocesser, outplacement og jobrådgivning i 16 år. Jørgen vil inspirere om transition og forandring. Mange mennesker oplever, at deres karrierer tager nogle såvel uønskede som ønskede drejninger. Som vi gennemgår på modul 1, er selvtillid og selvværd vigtigt for overhoved at kunne følge med, men der er også en del konkrete såvel ledelsesredskaber som karrierestyringsmodeller, som man kan ty til. Vi arbejder med spørgsmål som: Hvordan man fornyer sig selv, hvordan leder man transition og forandringer i virksomhederne?

 

”Disruption og innonvation”

Torben Klitgaard, adm. direktør i BLOXHUB

BLOXHUBs adm. direktør Torben Klitgaard fortæller om hans erfaringer med radikal innovation med udgangspunkt i BLOXHUB-community’en. BLOXHUB er en innovations- og væksthub, hvis formål er at bidrage til en bæredygtig, global urbanisering gennem innovation inden for arkitektur, design og byggeri. Vi er på besøg hele dagen, og vil indgå i og afprøve nogle af de kreative og forretningsudviklende aktiviteter, som BLOXHUB faciliteter. Fokus er på disruption og innovation. Vi arbejder med spørgsmål som: Hvordan får du disrupted og innoveret din forretning?

 

”Digital transformation”

Jan Horsager, Research Director i analysehuset IDC

Digital transformation er på dagsordenen overalt, og det påvirker alle. Der er buzzwords og vilde teknologier, men også gennemgribende procesforandringer og ledelsesudfordringer. Gennem 25 år har Research Director Jan Horsager fra analysehuset IDC iagttaget hele spektret i digitalisering. Som chefredaktør på Computerworld og medforfatter til en bog om digitaliseringens paradokser med afsæt i konkrete danske digitaliseringserfaringer. Dem fortæller han om i indlægget, der skiller skidt fra kanel i snakken om digital transformation. Hvad er der af muligheder, og hvad er den næste åbenbaring?

Terminer

Alle moduler afholdes som udgangspunkt fra kl. 9-16 på en hverdag:

1. modul: den 9. maj 2017 – ”Højt selvværd og stor selvtillid” v/ Louise Dinesen
2. modul: den 21. juni 2017 – ”Transition og forandring” v/Jørgen Uhrbrand
3. modul: den 15. august 2017 – ”Disruption og innovation” v/ Torben Klitgaard
4. modul: den 27. september 2017 – ”Digital transformation ” v/ Jan Horsager
5. modul: den 14. november 2017 – “Seneste trends og erfaringer indenfor udvikling af mennesker og virksomheder” v/ Christian Stadil og Jane Hahn, Enso.

5. modul afsluttes med besøg i Folketinget, hvor vi bl.a. sætter fokus på, hvor Danmark på makroniveau bevæger sig hen. Undervejs vil der være blive planlagt en social event, hvor vi møder nogle offensive tænkende mennesker indenfor helt andre brancher.

Pris: 16.975 kr. excl. moms for alle fem moduler. Prisen inkluderer desuden fortæring samt diverse materialer/bøger.

Er du interesseret i at komme med på holdet, så send en mail til Jane Hahn på jh@enso.dk eller ring på 30341599 for at høre mere om, hvem de andre deltagere er.