Coaching og sparring

/Coaching og sparring
Coaching og sparring 2017-04-17T11:48:25+00:00

Kender du det? Hver dag konfronteres vi med stigende kompleksitet og løbende forandringer. Dertil kommer krav og forventninger om at kunne tilpasse os og udvikle os i roller, der ændres hele tiden. Vi kan dog ikke være alle steder, og vi kan ikke kontrollere alt. Vi er nødt til at skabe forandringer og resultater sammen med andre, hvor vi kan løfte i flok. Hvis det skal lykkes at arbejde netværksbaseret, så kræver det, at vi kender og stoler på hinandens kompetencer.

Coaching er en metode, der er velegnet til at bistå med at håndtere mange typer af udfordringer. Suppleret med en personlighedstest får man indsigt i sit personlige DNA og fundament for at kunne skabe de nødvendige resultater. 

NXT LVL tilbyder følgende coaching:

  • Skræddersyet coaching one-on-one – fordi vi har forskellig identitet.
  • Coaching af grupper – ledergrupper, fageksperter og andre.
  • Blended learning: En kombination af personlighedstests og  NXT LVL’s egne koncepter indenfor Professionel Passion og Netværk dig til succes, alt efter behov.
  • Individuel ledersparring – lær at navigere rundt og omsætte de forskellige lederroller. Kend de uskrevne regler for at nå resultaterne. Se mere om lederforløb her.

 

Arbejdsmetoder

NXT LVL griber coaching og ledersparring an i tre trin:

1. Indsigtsfasen, hvor vi indsamler og bearbejder vital viden:
Vi udfylder sammen en personlighedstest, som hele forløbet tager udgangspunkt i. Vi anvender personprofilen NXT LVL Focus, som er en moderne erhvervspsykologisk test, der viser en persons dynamikker. Læs mere om testen her.

Eventuel dialog med relevante personer. Det kan være nærmeste medarbejdere eller nærmeste ledere. Derefter kommer de afdækkende interviews om mål og succeskriterier.

2. Originalitetsfasen, hvor vi – ud fra dit personlige “DNA” og det helt unikke ved netop din personlighed – bliver enige om indholdet af de forskellige moduler. Det er også her, vi afdækker, hvordan din rolle (evt. lederrolle) kan udleves i forhold til målene såvel på kort som på lang sigt.

3. Styrkefasen, hvor vi fokuserer på eksekvering og handlekraft. På baggrund af mål skal der nu handles og eksekveres. Det handler om, at vi skal finde ud af, hvordan både det enkelte individ og fællesskabet kommer til at udkomme i “den bedste udgave af sig selv”. Det kræver, at der handles og eksperimenteres mellem coaching-sessionerne.

Et forløb kan eksempelvis bestå af følgende moduler:

  • Hvad er mine åbenlyse udviklingsområder?
  • Min Professionelle Passion. Hvad brænder jeg for? Hvad brænder mine medarbejdere for? Hvor er fællesnævnerne?
  • Min rolle som netværker. Hvor stærk en netværker er jeg? Hvilke kompetencer skal jeg udvikle endnu mere? Hvilken netværkskultur skal min afdeling have for at lykkedes?